AcasăCarne slabă și peșteCurcan

Rețete fabuloase de curcan care vor hrăni pe toată lumea

Ziua Recunoștinței este chiar după colț și este timpul să începi să te gândești la ce vei servi oaspeților tăi. Turcia este piesa centrală tradițională a acestei sărbători, dar există atât de multe moduri diferite de a-l pregăti, încât poate fi copleșitor să alegi doar una. Din fericire, te-am acoperit cu câteva rețete fabuloase de curcan, care cu siguranță vor mulțumi pe toată lumea de la masa ta. Indiferent dacă preferați un curcan prăjit clasic, un curcan cajun picant sau un curcan glazurat cu citrice, avem ceva pentru toată lumea. Aceste rețete nu sunt doar delicioase, ci și ușor de preparat și perfecte pentru a hrăni o mulțime. Așadar, pregătește-te să-ți impresionezi oaspeții cu aceste mâncăruri de curcan delicioase, care îi vor face să revină pentru secunde și chiar treimi!

Care sunt cele mai bune cine cu curcan de gătit?

Idei de mese sănătoase Curcan
Caserolă cu curcan

Caserola cu curcan durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,14 USD per porție , primești un fel principal care servește 6. O porție conține 257 de calorii , 27 g de proteine și 6 g de grăsimi . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Mergeți la magazin și cumpărați castane de apă, supă de pui condensată cu sodiu redus, piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 80% . Caserola cu curcan , caserola cu curcan și caserola cu curcan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Tigaie Ole

Skillet Ole este un fel principal fără gluten . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 175 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 1,73 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de roșii fără sare, brânză cheddar, ceapă și curcan măcinat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42% , care este solid. Rețete similare sunt Chicken Olé , Ole Omelet și Pork Ole .

Chiftele de curcan cu miere-muștar

Chiftele de curcan cu miere și muștar durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 133 de calorii , 14 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, suc de ananas, praf de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 33% , ceea ce nu este atât de remarcabil.Chiftele Cocktail de curcan cu glazură de muștar cu mere , Gustări Superbowl: Chifteluțe cu bacon cu sos de muștar cu miere de mango și Gustări Superbowl: Chifteluțe cu bacon cu sos de muștar cu miere de mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Mini Pâine de Curcan

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în repertoriul dvs., Mini Turkey Loaf ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 253 de calorii , 28 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Pentru 2,34 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați praf de ceapă, amidon de porumb, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mini Meat Loaf , Mini Somon Loaf și Mini Loaf Pan Brownies .

Pui umplut cu praz și ierburi

Puiul umplut cu praz și ierburi necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 2,21 USD per porție . Această garnitură are 349 de calorii , 39 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și luați muștar de Dijon, rozmarin, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 70% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept de pui umplut cu caise uscate, curcan afumat și praz , tartă cu ierburi și praz și piept de pui umplut cu ierburi .

Tetrazzini de curcan cu ierburi

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Tetrazzini cu curcan cu ierburi. Această rețetă servește 12 și costă 94 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 260 de calorii . Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ulei de măsline, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Tetrazzini de curcan , Tetrazzini de curcan și Tetrazzini de curcan .

Sos de roșii de modă veche

Rețeta de sos de roșii de modă veche se poate face în aproximativ 30 de minute . Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 191 de calorii , 5 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită slănină, ceapă, piper și sare. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca sos la preț foarte rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45% , care este solid. Rețete similare sunt sosul de ouă de modă veche , curcan și sos de friptură de modă veche și curcan fript clasic cu umplutură de ierburi și sos de modă veche .

Pesto

Pesto este o rețetă fără gluten, primară și cetogenă, cu 12 porții. Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 36 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, până la 2 căței de usturoi, brânză de parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Cu un scor de 60% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale) , Chiftele de curcan pesto și afine cu sos de iaurt pesto și Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale) pentru rețete similare.

Fasole Pinto cu Kielbasa

Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Fasole Pinto cu Kielbasa ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 278 de calorii , 20 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 1,2 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână kielbasa de curcan, roșii conservate, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 67% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cel mai bun Darn Pot of Beans EVER - Homestyle Pinto Beans cu opțiune de oală sub presiune , Pinto Beans și Pinto Beans .

Plăcintă cu ceapă dulce

Plăcinta cu ceapă dulce durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 195 de calorii , 7 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 77 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de patiserie necoaptă, piper, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt plăcintă cu ceapă dulce , plăcintă cu ceapă dulce cu curcan și cheddar și plăcintă cu verdeață și ceapă dulce grecească .

Videoclipuri pentru a face diferite mâncăruri sănătoase în stil Curcan
Încălzitorul pe cărbune a explodat lângă ministrul sănătății din TurciaAcesta este momentul în care un încălzitor improvizat a explodat lângă ministrul turc al Sănătății, Fahrettin Koca, în Hatay, Turcia, unde se afla...
După curs de masaj Lipo Turcia - Călătorii de sănătate și frumusețeRomy de la Romytaniaclinics a fost invitatul nostru în Turcia pentru pregătirea asistentelor noastre! El le-a învățat pe asistentele noastre masajul de după lipo...
Bucătăria lui Fufu- Chili sănătos de curcanAcesta este un chili sănătos de curcan consistent și delicios, perfect pentru vremea rece! Vă recomand cu căldură să îl încercați și să îl faceți pentru...
Cel mai bun pui delicios și sănătos cu legume (gătirea satului turcesc)Cel mai bun pui delicios și sănătos cu legume, gătit sat turcesc. Pentru a viziona mai multe mâncăruri turcești din sat,...
Tacos simple cu curcan măcinat - Mâncare de zi cu zi cu Sarah CareyPriviți cum Sarah Carey face una dintre cele mai populare (și ușoare) rețete ale noastre. Obțineți rețeta:...
Sfaturi și trucuri pentru mese sănătoase Curcan
Idei suplimentare de meniu legate de alimente sănătoase Curcan