AcasăVideoclipuri

Ghiduri video pentru alimente sănătoase

Mâncarea sănătoasă este esențială pentru a trăi o viață fericită și împlinită. Dar, având atâtea opinii contradictorii cu privire la ceea ce constituie o dietă sănătoasă, poate fi dificil să știi de unde să începi. Aici intervin ghidurile video despre alimente sănătoase. Aceste resurse la îndemână oferă o mulțime de informații despre alimentația sănătoasă, de la beneficiile diferitelor alimente până la modul de preparare a acestora. Indiferent dacă sunteți un nucă experimentat pentru sănătate sau abia începi să explorezi lumea nutriției, ghidurile video despre alimente sănătoase te pot ajuta să-ți atingi obiectivele. În acest articol, vom arunca o privire mai atentă la ceea ce au de oferit aceste ghiduri și la modul în care vă pot beneficia. Așadar, stați pe loc, luați o gustare sănătoasă și haideți să ne scufundăm!

Beneficiile vizionării ghidurilor video cu alimente sănătoase

Ghidurile video pentru alimente sănătoase pot oferi numeroase beneficii persoanelor care doresc să-și îmbunătățească obiceiurile alimentare. Iată câteva dintre avantajele de top ale vizionării acestor tipuri de videoclipuri:

1. Aflați despre beneficiile diferitelor alimente

Unul dintre beneficiile principale ale vizionării ghidurilor video despre alimente sănătoase este că puteți afla despre beneficiile diferitelor alimente. De exemplu, ați putea afla că kale este un superaliment care vă poate ajuta să vă întăriți sistemul imunitar și să reduceți inflamația. Sau, ați putea descoperi că afinele sunt pline de antioxidanți care vă pot ajuta să vă protejați celulele de deteriorare. Aflând despre beneficiile diferitelor alimente, puteți face alegeri mai informate când vine vorba de ceea ce mâncați.

2. Inspiră-te pentru mese sănătoase

Un alt beneficiu al vizionării ghidurilor video cu alimente sănătoase este că vă puteți inspira pentru mese sănătoase. Multe dintre aceste videoclipuri prezintă rețete și idei de mese care sunt atât delicioase, cât și hrănitoare. Încercând rețete noi, vă puteți menține mesele interesante și plăcute, asigurându-vă totodată că vă satisfaceți nevoile nutriționale.

3. Îmbunătățiți-vă abilitățile de gătit

Vizionarea ghidurilor video cu alimente sănătoase vă poate ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți abilitățile de gătit. Multe dintre aceste videoclipuri prezintă instrucțiuni pas cu pas pentru pregătirea meselor sănătoase, care vă pot ajuta să învățați noi tehnici și metode de gătit. În plus, urmărind videoclipurile, vă puteți asigura că vă pregătiți mesele corect și în siguranță.

4. Rămâi motivat să mănânci sănătos

În cele din urmă, vizionarea ghidurilor video despre alimente sănătoase vă poate ajuta să rămâneți motivat să mâncați sănătos. Aceste videoclipuri prezintă adesea experți și influenți care își împărtășesc propriile călătorii legate de alimentația sănătoasă și oferă sfaturi și sfaturi pentru a rămâne pe drumul cel bun. Vizionand aceste videoclipuri în mod regulat, puteți rămâne inspirat și motivat să faceți alegeri sănătoase.

În concluzie , ghidurile video despre alimente sănătoase oferă o mulțime de beneficii pentru oricine caută să-și îmbunătățească obiceiurile alimentare. De la a afla despre beneficiile diferitelor alimente până la inspirația pentru mese sănătoase, aceste videoclipuri vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele și să trăiți o viață mai sănătoasă și mai fericită. Așadar, data viitoare când sunteți în căutarea unei surse de inspirație pentru o alimentație sănătoasă, luați în considerare câteva dintre numeroasele ghiduri video despre alimente sănătoase disponibile online.

Idei de mese sănătoase Videoclipuri
Ton Mediteranean

Tonul mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 256 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ardei prăjiți, capere, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată mediteraneană Tunan Antipasto, Ton Mediteranean, și Salată Mediteraneană De Ton.

Ton cu salată de linte mediteraneană

Tonul cu salată de linte mediteraneană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 536 calorii. Pentru $ 7.3 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 11 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, morcovi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată mediteraneană Tunan Antipasto, Salată De Linte Mediteraneană, și Salată De Linte Mediteraneană.

Umplutură De Trufe De Ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să umpleți Trufe de ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 376 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, pătrate de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă fără zahăr fără gluten cu umplutură de trufe de mentă, Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri, și Înțelepciunea pură a ciocolatei: 5 beneficii reale pentru sănătate ale ciocolatei negre + gustările sănătoase de trufe de ciocolată ale Alisei.

Trufa de ciocolata

Trufa de ciocolată este o rețetă fără gluten cu 12 porții. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 de calorii, 1 g de proteine și 9 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați înveliș de bomboane de ciocolată, vanilie, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9%, care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și lingurițe cu trufe Easy Truffle ~ Chocolate and Roses Truffle, Pure Chocolate Wisdom: 5 Real Beneficii pentru sănătate ale ciocolatei negre + Alisa’s Healthy Chocolate Truffle Snacks și Tort de ciocolată cu Ganache Glazură și Ouă de Paște cu Trufe de Ciocolată.

Parfait de ton Ahi cu doi Caviari

Ahi ton Parfait cu doi Caviari este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 498 calorii. Pentru $ 6.78 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ulei de măsline, sos tabasco, wasabi tobiko și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Rețete similare includ Rețetă Parfait de fructe și iaurt (struguri și granola Parfait), parfait de iaurt amarant – parfait amarant cu fructe, și Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată mediteraneană Tunan Antipasto.

Mingi de sănătate I

Health Balls I este un aperitiv fără lactate . Această rețetă face 24 de porții cu 154 de calorii , 3 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat indian. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână granola, cereale de orez, unt de arahide natural și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 21% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biluțe superalimentare energizante {paleo} + Beneficii pentru sănătate ,Biluțe din fulgi de ovăz cu unt de arahide cu nucă de cocos (alias bile de zăpadă) și bile cu fulgi de ovăz cu unt de arahide și nucă de cocos (alias bile de zăpadă) .

Guilty Oyster Stew

Tocană de stridii vinovat ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți sare, țelină frumosul tip luminos e te la magazinul de sănătate, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Tocană De Stridii, Tocană De Stridii, și Tocană De Stridii.

Granola Energizantă

Energizarea Granola ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 219 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, scorțișoară măcinată, melasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Energizant Și Picant Broccoli Dal, Energizant Almond Joy Smoothie, și Bile energizante superfood {paleo} + beneficii pentru sănătate pentru rețete similare.

Salată de ton cu afine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de ton cu afine. O porție conține 156 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă 76 de cenți pe porție. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de afine, buruieni de mărar, ton solid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până afine uscate ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți, Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată mediteraneană Tunan Antipasto, și Chili Crusted ahi ton & Avocado Salata cu sos de usturoi Cilantro (GF!) ... și Fave cinci vineri: ton sănătos pentru rețete similare.

Salată de ton cu afine

Salata de ton cu afine necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 76 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 156 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți ton solid, sare, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 41 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți, Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată mediteraneană Tunan Antipasto, și Chili Crusted ahi ton & Avocado Salata cu sos de usturoi Cilantro (GF!) ... și Fave cinci vineri: ton sănătos pentru rețete similare.

Videoclipuri pentru a face diferite mâncăruri sănătoase în stil Videoclipuri
Mâncarea sănătoasă este o bombă, nu plictisitoare ✨ #healthyfood #rețete #fitnessrecipesacesta este semnul tău pentru a afla mai multe despre nutriție & gătește cu mine niște mâncare sănătoasă-bombă! GHIDUL MEU DE NUTRIȚIE ESTE DISPONIBIL ACUM - cu...
Top 20 cele mai sănătoase alimente din lumeCăutați sfaturi despre alimente sănătoase care funcționează? Urmăriți acest videoclip! Pentru această listă, ne vom uita la alimentele cu cea mai mare valoare nutritivă...
Cum să faci schimbări alimentare sănătoaseAflați cum să faceți înlocuiri simple de alimente pentru a reduce grăsimile nesănătoase, sare și zahăr. Mici schimbări cu recompense mari, pentru un...
Top 5 alimente sănătoase pentru inimă Mâncăruri sănătoase pentru inimă Mâncare sănătoasă pentru inimăTop 5 alimente sănătoase pentru inimă Mâncăruri sănătoase pentru inimă Mâncare sănătoasă pentru inimă Boala de inimă este o cauză principală de deces la nivel mondial.
Amintiți-vă, mâncarea sănătoasă poate fi și delicioasă 🤤Probă gratuită de 7 zile pentru aplicația LEAN! Obțineți acces la ghiduri structurate, planuri de masă personalizate, sute de rețete și așa...
Idei suplimentare de meniu legate de alimente sănătoase Videoclipuri